Kültéri reklámozás Budapesten

MBE – Design & nyomtatott marketing

Terveztessen és készíttessen nyomtatott kültéri reklámanyagokat Budapesten

A kültéri reklámozás során a beltéri marketinghez viszonyítva különleges kihívásokkal kell szembenézni. Mindegy, hogy Budapesten hol szeretné elhelyezni marketing anyagait, engedje meg, hogy az MBE segítsen abban, hogy észre is vegyék.

Bármilyen jellegű reklámban gondolkodik, nálunk megvan hozzá a szükséges szaktudás.

Vegye igénybe grafikus tervező segítségét. Kérje segítségünket az utolsó simításokhoz, vagy a koncepció kidolgozásától a késztermék előállításáig bízza a teljes folyamatot szakértőre. Mi segíthetünk tervének oly módon történő finomításában mindazon különleges szempontok figyelembe vételével, amelyekre a nagyméretű képek esetében feltétlenül tekintettel kell lenni.

Készítsen a legkeményebb körülményeknek is ellenálló marketing anyagokat! Velünk nem lesz nehéz jégnek, hónak és viharos szeleknek ellenálló, vagy egyszerűen egy zsúfolt környezetben a versenytársak közül kiemelkedő reklámot alkotnia.

Tervezzen és nyomtattasson posztereket, bannereket, feliratokat, plakátokat és sok mást. Mindegy milyen méretet vagy formátumot – akár nem szabványosat – szeretne készíteni, a helyi MBE Üzleti Központban mind a kellő szaktudást, mind pedig a szükséges különleges gépeket, berendezéseket megtalálja.

Az elkészült eszközöket az üzletébe, vagy egyenesen a helyszínre szállítjuk. Ezen a ponton lépnek be az MBE fuvarozó partnerei. Az sem okozhat gondot, hogy miképpen fogja az újonnan elkészült óriás bannert keresztülszállítani a városon. Amikor csak szükséges, mi megtaláljuk a megfizethető árú, vagy akár expressz futárszolgálatot a szállításhoz.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Budapesti Kereskedelmi Vásár kommunikációs szolgáltatás - MBE


Keressen meg bennünket még ma, és mondja el, hogy milyen kültéri reklámeszközt szeretne készíteni. Látogasson el hozzánk a helyi MBE Üzleti Központba, keressen az interneten, vagy hívjon telefonon.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?