Postai Szolgáltatások és Postafiók Budapesten

Postafiókok stb.

Kényelmes postai szolgáltatások és biztonságos postafiókok Budapesten

Biztonságos postafiók bérlési szolgáltatások Budapesten

Az MBE postai szolgáltatásai minden mozzanatra kiterjednek a küldemények feladása és átvétele körében: ajánlott levelek feladása, levélreklám-kampányok intézése, biztonságos postafiókok bérlése Budapesten, hogy csak néhány példát említsünk.

MBE cím – Kézbesítési segéd szolgáltatás. Az MBE cím segítségével gondoskodjon róla, hogy mindig legyen valaki, aki átveszi beérkező küldeményeit és aláírja a szükséges papírokat. Világszerte számos kisvállalkozás és rengeteg otthonról munkát végző vállalkozó választotta az MBE címet a vállalkozása iránti bizalom erősítésének eszközéül. A postafiókjához tartozó cím valódi, Budapestnek valamelyik jól ismert forgalmas negyedében található postai cím. Ráadásul az MBE összes postafiókja folyamatos, napi 24 órás védelem álló létesítményben található, és itt futárszolgálattal kézbesített csomagok és dokumentumok átvételére is lehetősége van.

Levélreklám. Az MBE levélreklám szolgáltatásának segítségével mentesülhet a következő levélreklám-kampányával járó stressztől és fáradságtól. Nekünk csak a címjegyzékre van szükségünk, utána már a leveleinek, szórólapjainak étlapjainak vagy brosúráinak a megtervezésétől, a kivitelezésén, borítékba helyezésén át megcímzésükig mindent elvégzünk Ön helyett. A grafikai tervezéstől a nyomtatáson keresztül egészen a szállításig, mindenhez megtalálja a szükséges szakértőket nálunk, az MBE Üzleti Központban.

Ajánlott levél. Küldjön el bármilyen levelet a létező legbiztonságosabb, személyes átvételi kézbesítési módszer alkalmazásával. Az összes vezető országos és nemzetközi futárszolgálattal szerződésben állunk, ennek köszönhetően Ön minden alkalommal az adott szállítási határidőhöz, a szállítási címhez, a szükséges biztonsági szinthez és a rendelkezésre álló pénzügyi kerethez illeszkedő szállítási szolgáltatást kapja.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
24/7 Mailbox Service Budapest az MBE által

Keressen meg bennünket még ma! Telefonáljon, keressen bennünket az interneten, vagy jöjjön el beszélgetni a helyi MBE Üzleti Központba, ahol postai szolgáltatásokra szakosodott munkatársunk várja Önt!

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?