Levélreklám Budapesten

MBE – Levélreklám-kapmányok

Minden egyben levélreklám szolgáltatás Budapesten.

Nekünk csak a címjegyzékre van szükségünk, Leveleit, étlapjait vagy szórólapjait kinyomtatjuk, borítékba helyezzük és megcímezzük – sőt, szükség esetén mindezek grafikai tervezését is elvégezzük. Budapesti levélreklám-kampányát bízza az MBE-re,

amely valóban mindenre kiterjedő szolgáltatást kínál Önnek.

Bármilyen jellegű kommunikációra épülő kampányt megvalósítunk. Levélreklámjának eszközei lehetnek brosúrák, katalógusok, étlapok vagy képeslapok, jegyek, levelek, szórólapok, és szinte bármi más. De bármit is válasszon a következő kampányához, azzal nem lehet gond, hogy hogyan jusson el a címzettekhez.

Továbbítsa küldeményeit a leginkább költséghatékony, vagy a lehető leggyorsabb szállítóval. Az MBE vezető magyarországi és nemzetközi fuvarozókkal folytatott együttműködésének köszönhetően ügyfeleink minden esetben a lehető legkedvezőbb – leggyorsabb, a legbiztonságosabb, vagy éppen a legolcsóbb – megoldás segítségével juttathatják el küldeményüket a címzettekhez.

Igény szerinti nyomtatás. Nálunk bármilyen anyag nyomtatását megrendelheti, mi pedig a szükséges minőségben és az igényelt árkategóriában elkészítjük nyomtatványait, mindezt a célközönségének, márkájának és a meghatározott költségkeretnek megfelelően. Az MBE digitális és ofszet nyomást egyaránt vállal, és különleges formai igények teljesítését is támogatja.

Szolgáltatásunk minden apró részletre és funkcióra kiterjed – mi megkíméljük Önt a felesleges vesződségtől. Az általunk nyújtott levélreklám szolgáltatás magában foglalja a borítékba helyezés, a csomagolás, és a zsugorfóliázás feladatait, mindent, amire az adott kampány lebonyolításához szükség lehet.

Konzultáljon velünk, vagy kérjen grafikai tervezési tanácsadást Az MBE grafikus tervezői minden esetben a szükséges mértékű támogatást biztosítják Önnek. Ha kell, az elképzeléséből tervet készítünk, majd kivitelezzük a megrendelt terméket, ha viszont arra van szükség, akkor a minőségbiztosításban segítünk.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Regisztrált levélszolgáltató Budapest

Még ma mondja el nekünk, hogy milyen levélreklám-szolgáltatásra lenne szüksége. Keressen meg az interneten, telefonon, vagy jöjjön el hozzánk személyesen!

Írj nekünk emailt

Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?