Csomagolási és szállítási szolgáltatás Budapesten

MBE – Csomagolási szolgáltatás

Az Ön komplex csomagolási és szállítási szolgáltatója Budapesten

Poggyász szállítási szolgáltatások Budapesten

Keresse fel a helyi MBE Központot, és juttassa el a csomagját a világ bármely pontjára. Az MBE Szállítás és Csomagolás az Ön komplex szolgáltatója Budapesten.

A küldeményeket a legújabb anyagokat felhasználva, biztonságosan csomagoljuk. Biztos lehet benne, hogy bárhová is szeretné küldeni a csomagját, a lehető legjobb ajánlatot fogja kapni a szállításra…

Bízza termékét egy professzionális szolgáltatóra. Speciális fából készült konténerek borokhoz… Rendkívüli méretek a hangszerek vagy műalkotások számára… Kemény kartondobozok mindenféle termékhez, ajándékhoz és még sok minden máshoz… Nem számít, mi a küldemény, a helyi MBE Központ logisztikai szakemberei tudják, hogyan kell biztonságosan eljuttatni oda.

A legjobb ár-érték arányú szállítási szolgáltatás. Expressz futárral szeretné küldeni csomagját? Esetleg szárazföldön, levegőben, majd tengeren kellene a küldeményt szállítani? Az MBE az összes vezető hazai és nemzetközi csomagküldő és futár céggel kapcsolatban áll. Mindig azt a futárt bízzuk meg a feladattal, amelyik a legjobban megfelel a meghatározott költségkeretnek és a kívánt szállítási menetrendnek.

Biztosítsa szállítmányát az MBE SafeValue igénybevételével! Biztosítsa az áruk értékét és elküldésük költségét az MBE kényelmes SafeValue szállítási biztosításával!

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Csomagküldő és futárszolgálat Budapesten

Hívjon minket vagy lépjen kapcsolatba velünk online! Ha van egy perc szabadideje, egyszerűen összeállíthatja a csomagküldő és csomagolási szolgáltatásait személyesen a helyi MBE Üzleti Központban is.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?