Belföldi szállítási szolgáltatás Budapesten

MBE belföldi szállítás

Az MBE Budapest legkedvezőbb árú belföldi szállítási szolgáltatója

Országon belüli szállítási szolgáltatások Budapesten


Akár rendszeresen, vagy időszakosan, akár egyszer szeretne csomagot küldeni a költségkeretének legmegfelelőbb futárral, használja az MBE budapesti szállítási szolgáltatását. Küldeményét eljuttatjuk Magyarország bármely pontjára!

Soha nem volt még egyszerűbb egy csomag biztonságos célba juttatása – legyen az bármilyen méretű, bármilyen típusú, bármilyen célállomással…

A legjobb ajánlatot garantáljuk belföldi szállítási szolgáltatására. Melyik a legjobb futár a szállításhoz? Az MBE elvégzi az összehasonlítást, hogy Önnek ne kelljen. Összevetjük a költségkeretet, a csomag típusát és a szállítás kívánt határidejét a rendszerünkben található összes hazai futárcéggel (vagyis mindegyikkel).

Házhoz megyünk a csomagjáért! Nem kell a csomagot a helyi MBE Központba szállítania. Érte megyünk otthonába vagy cége címére, akkor, amikor szeretné. Számos ügyfelünk él ezzel a lehetőséggel, így közvetlenül tudják eljuttatni az árut ügyfeleiknek.

Bármikor ellenőrizheti, hogy éppen hol jár a csomagja. Töltse le az MBE alkalmazását, vagy válasszon másik nyomkövetési opciót, hogy mindig pontosan tudja, hol van az áruja!

Állítsa be a stresszmentes szállítási értesítést! Tudja meg pontosan, hogy az árui mikor érkeztek meg a címzettekhez, akár SMS-ben, e-mailben vagy telefonon!

Állítson be egyszerű összefoglalót rendszeres szállítmányairól! Első számú logisztikai partnereként tekint ránk? Világszerte rengeteg vállalat kap rendszeres értesítéseket az MBE által nyújtott összes szállítási szolgáltatásról, havi számlázással. Könnyű lesz egyszerre kezelni mind az alkalmi, mind a rendszeres szállítmányait a legkülönbözőbb menetrendek szerint is.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Mail Boxes Etc. Importszolgáltatás Budapesten

Hívjon minket vagy lépjen kapcsolatba velünk online! Tájékoztassa a munkatársainkat személyesen helyi MBE Üzleti Központban arról, hogy milyen szolgáltatásokra van szüksége.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?