MBE Import

Globális export- és importkezelési szolgáltatások

MBE Import – A vámon való átjutás egyszerű módja

MBE SafeValue szolgáltatás Budapest

Vásároljon termékeket, anyagokat és alkatrészeket külföldről, olyan egyszerűen, mintha a szomszéd utcában levő cégtől venné. Az MBE Import segít az összes vámszabály betartásában, amikor árut szállít be Magyarországra vagy visz ki az országból…

Küldjön küldeményeket a világ szinte bármely országába vagy országából! Akár európai, az EU-n belüli vagy azon kívüli országról, akár afrikai, amerikai, ázsiai óceániai országról legyen szó, bárhonnan vagy bárhova is kell szállítania, az MBE Import egyszerűvé teszi azt.

Igényeljen a szállítmány minden részletére kiterjedő szolgáltatást! A legtörékenyebb tárgyainak biztonságos csomagolásától a legjobb szállító kiválasztásán át az összes import- és exportdokumentum megszervezéséig mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a célállomást. A többit mi intézzük.

Rendeljen tranzitot bármilyen árura! A legújabb eBay vagy online aukciós vásárlástól, egészen a vállalata által értékesített termékek mindegyikéig, ez az a szolgáltatás, amellyel bármilyen típusú terméket exportálhat és importálhat egyszer, rendszeresen, vagy alkalmanként.

Áruk online eladása és szállítása nemzetközi címekre. Az MBE Import-ot vállalatok használják világszerte nemzetközi értékesítésük teljes logisztikájának kezelésére. Töltse le az MBE e-link pluginjét, és férjen hozzá egyszerűen többek közt az értesítésekhez és megrendeléshez, a saját e-kereskedelmi platformjáról!

Globális hálózat, lokális ügyek megoldása! Az MBE logisztikai szakemberei elvégzik a szükséges helyi feladatokat szinte minden régióban, ahova vagy ahonnan szállíttatna. A világ több mint 35 országában található MBE központokkal gyakran mi magunk gyűjtjük be az árut a beszállítótól, majd elkészítjük, csomagoljuk és szállítjuk őket. Mindezt anélkül, hogy Ön a kisujját mozdítaná.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és ismertesse velünk az importtal vagy exporttal kapcsolatos kihívást! Megtalálhat minket a helyi MBE-központjában Budapesten, több ezer helyen világszerte, továbbá online és telefonon is.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?