Nemzetközi szállítás Budapesten

MBE – nemzetközi áruszállítás

Nemzetközi szállítás Budapestről a világ bármely pontjára

Nemzetközi futárszolgálat Budapesten

Küldjön árut, terméket, dokumentumokat – bármilyen küldeményt – világszerte, könnyedén! Bízza az MBE-re a nemzetközi szállítmányozást Budapest és a világ bármely pontja között. Mindig azt a futárt bízzuk meg a feladattal, amelyik a legjobban megfelel a meghatározott költségkeretnek és a kívánt szállítási menetrendnek.

Az MBE bármilyen méretű vállalat számára stresszmentes nemzetközi szállítást biztosít, a világ minden országába. Segítünk a vállalkozásoknak, hogy gördülékeny legyen a szállítmányaik ügyfeleikhez való eljuttatása, beszállítóiktól történő beérkeztetés, vagy bármilyen más logisztikai feladat.

Bárhova kelljen csomagját küldenie. Bármi is legyen az. Az MBE célba juttatja …

Küldés bármely célállomásra. Szállítás Afrikába, Óceániába, Észak-, Dél- és Közép-Amerikába vagy Európa valamelyik országába – az EU-n belül vagy kívül.

Maradjon az Ön által meghatározott költségkereten belül! A szállítmányt mindig a legmegfelelőbb futárcégeken keresztül küldjük. A legjobb ajánlat függvényében akár multimodális szállítási lehetőségeket, expressz futárokat, vagy ezek egyedülálló kombinációját is megszervezzük.

Igényelje a professzionális csomagolást, hogy mindent biztonságban tudjon! Gond nélkül használhatja az MBE csomagolás és küldés vagy a szabványos minőségi csomagolási segítségünket nemzetközi szállítási szolgáltatásunk keretében.

Állítson be egy értesítést a rendszeres nemzetközi szállítási szolgáltatásaira! Tekintsen ránk úgy, mint elsőszámú logisztikai partnere! Csatlakozzon a világ több száz vállalatához, amelyek alkalmi és rendszeres szállítmányozásukat az MBE-vel szervezik -, majd kapjon egyszerűen átlátható értesítéseket havi számlázással együtt!

Segítség áruimport és export esetén. Az MBE import segít a különböző államok néha bonyolult export- és importszabályainak való megfelelésben. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az úticélt, mi pedig gondoskodunk arról, hogy árui minden vámvizsgálathoz szükséges dokumentummal rendelkezzenek.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
MBE SafeValue szolgáltatásával

További információkért vagy a küldeménye véglegesítéséhez hívjon minket még ma, lépjen velünk online kapcsolatba vagy menjen be személyesen a helyi MBE üzleti központba!

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?