Poggyászlogisztika Budapesten

MBE – poggyászszállítási szolgáltatás

Poggyászlogisztika Budapesten – Küldje előre csomagjait

Futárszolgálat Budapest

Kerülje a légitársasági díjakat, takarítson meg pénzt és utazzon kevés csomaggal! Vegye igénybe az MBE segítségét a poggyászlogisztikában Budapesten! Utazzon a Liszt Ferenc nemzetközi vagy bármely más magyarországi repülőterére vagy repülőteréről, miután a poggyászát a címén már felvettük, becsomagoltuk és előre küldtük e praktikus szolgáltatás segítségével.

Együtt kell utaznia sílécével, golfütőivel, hódeszkájával vagy kerékpárjával? Vagy elegendő csak a ruhatár arányos részét magával vinnie?

Az MBE megoldja poggyászlogisztikai problémáit…

Kerülje a túlsúlyt! Tudjuk, hogy bőven elég a kézipoggyászával bajlódnia. Segítünk a nehéz vagy kényelmetlen tárgyak eljuttatásában a világon bárhova, gond nélkül.

Szokásos poggyászán kívül szörfdeszkákat, kerékpárokat, vagy bármi mást is elküldhet! Bármi legyen az, mi célba juttattjuk. Az összes vezető magyar és nemzetközi szállítócéggel partneri kapcsolatban vagyunk, így mindig biztosítjuk Önnek a legjobb ár-érték arányt és szállítási időt.

Nem kell a bőröndjeire várnia a repülőtéren. Elege van a csomagszállító szalag melletti várakozásból? Nem lesz rá szüksége. A táskáit és poggyászát pontosan oda tudjuk leszállítani, ahová Ön szeretné.

Professzionális csomagolás. Nyugodt lehet afelől, hogy minden feladott tárgy biztonságban megérkezik. Logisztikai szakembereink számos erős, speciális csomagolóanyagot ismernek, amelyekkel pont ezt a célt szolgálják.

Biztosítsa áruit az MBE SafeValuekel! Biztosítsa áruinak teljes dologi értékét – plusz a csomagolási és szállítási költségeket, egészen a célállomásig! Az MBE SafeValue a legfőbb szállítási biztosítás.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest

Lépjen velünk kapcsolatba ma online, telefonon, vagy köszönjön be a legközelebbi MBE üzleti központba, mielőtt elindulna!

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?