MBE SafeValue – az áruk dologi értékét biztosító szállítási biztosítás

Szállítási sérülés és veszteségvédelem

MBE SafeValue Budapest

MBE SafeValue szolgáltatás Budapest

Biztosítsa az elküldött áruk összes költségét és dologi értékét. Az MBE SafeValue a legjobb módja annak, hogy áruinak, dokumentumainak és egyéb küldeményének minden kiadását biztosítsa, a világ bármely pontjára is kelljen azokat eljuttatni.

Ez az igazi, mindent magába foglaló szállítási biztosítás: biztosítja az áruk dologi értékét, valamint a szállítást és a csomagolást…

Védje áruja valós értékét! A szállítmány elvesztése vagy sérülése esetén Ön védve lesz. Ez a védelem az áru átadásától egészen annak a címzetthez való megérkezéséig tart.

Legyen biztosítása a szállítás költségeire is! A szállítási szolgáltatás pénzbe kerül. A legtöbb árubiztosítás erre nem terjed ki – az MBE SafeValue viszont igen.

Még a csomagolás árát is fedezi. Ez így van – nincs olyan szállítmányához kapcsolódó költség, amelyet az MBE ne biztosítana.

A MBE ideális a személyes és üzleti szállítmányaihoz. Bármi legyen is a szállítás oka, ez az Önnek való biztosítás!

Biztosítson bármilyen típusú küldeményt! Hangszereket küldene? Gépezetet? Alkatrészeket vagy összetevőket? Műtárgyat vagy régiséget? Bort? Bőrárut vagy textíliát? Prototípust vagy technológiát? Bármilyen típusú árura köthet biztosítást, amit szállítani szeretne.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest

Tudjon meg többet az MBE SafeValueről most! Elérhet bennünket online, telefonon, vagy megtalálhat minket a helyi MBE üzleti központ pultja mögött.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?