Szakszerű csomagolási szolgáltatás Budapesten

Szakszerű csomagolási szolgáltatás Budapesten – áruk küldése, biztonságosan

Csatlakozzon a globális céges hálózathoz – használja az MBE szakszerű csomagolási szolgáltatását, ha árut küld Budapestről bármely globális célállomásra. Akár a szomszéd utcából, a következő magyar városon át – a Föld bármely pontjáig.

Árui biztonságban hiba nélkül érkeznek meg a címzettekhez, ugyanis szakemberek csomagolják őket. Nem bízzuk a véletlenre, erről a jelenleg létező legellenállóbb csomagolóanyagok gondoskodnak.

Bízza a csomagolást logisztikai szakértőkre! Az MBE szakemberei széles körű képzéssel és tapasztalattal rendelkeznek annak biztosítása érdekében, hogy a legkülönbözőbb méretű áruk is túléljék az árutovábbítás nehézségeit a földi, légi és tengeri szállítás során.

Biztonságos csomagolóanyagok és speciális tartályok. Antik bútorokat küldene? Elektronikai vagy műszaki cikket? Bort? Sporteszközt? Bármi is legyen a küldemény, különleges anyaggal csomagoljuk be, hogy megvédje azt az utazás során.

Átvesszük Öntől a legkevésbé hatékony eljárásokat! VállalatokMagyarországon és a világ minden táján ismerik és használják az MBE csomagolási szolgáltatását, hogy időt és pénzt takarítsanak meg, így az elsődleges szolgáltatásaikra fókuszálhatnak. Irányítsa az üzlet azon részét, amelynek Ön a szakértője, és bízza ránk a mindennapi, de létfontosságú folyamatokat, amelyben mi vagyunk profik!

A sérülés esélyének minimalizálása. A szakszerűen becsomagolt küldemény nyilvánvalóan növeli az ügyfelek elégedettségét is. Ugyanakkor abban is segít, hogy a cikkek biztonságban és sérülésmentesen érkezzenek meg rendeltetési helyükre.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest

Lépjen velünk kapcsolatba még ma – telefonon, online, vagy személyesen a helyi MBE üzleti központban – és  ismertesse velünk a következő megoldásra váró logisztikai kihívását! Mi elmondjuk, hogyan tudjuk ebben segíteni.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?