MBE – Szállítói árjegyzékek áttekintése

Ajánlott árváltozások

Szállítói árjegyzékek áttekintése – Ajánlott árváltozások

A szállítócégek a piaci feltételek ingadozásának függvényében frissítik áruszállítási díjaikat. Ilyen lehet például az üzemanyagárak növekedése vagy csökkenése miatti díjváltozás. Ebből az következik, hogy az MBE által talált legjobb árak is változhatnak. Éppen ezért vizsgáljuk felül rendszeresen a szállítói árjegyzékeket, ezt követően pedig globális hálózatunkat képező összes független vállalkozó tudatára adjuk, hogy mit találtunk.

Így biztos lehet benne, hogy az MBE mindig a legjobb ár felkutatására törekszik – bármit is kelljen szállítani.

Ne feledje azonban, hogy ezek csak az ajánlott áraink, és hálózatunk független vállalkozóinak feladata, hogy véglegesítsék őket. Meg kell találniuk a tökéletes egyensúlyt az MBE-től elvárható színvonal és megbízható szolgáltatás biztosítása, és saját kereskedelmi stratégiájuk megvalósítása között.

Szállítói árjegyzékek áttekintése

A piacok, a jelenlegi tarifák, díjak legújabb vizsgálata után azt javasoljuk, hogy vállalkozóink az alábbi módon változtassák meg áraikat:

  • Mind a belföldi, mind a nemzetközi szállítás árát 4% -kal növeljék meg
  • További kiegészítő díjakat alkalmazzanak a nehéz vagy sajátos csomagolásoknál, vagy a 120 cm x 70 cm-nél nagyobb méretűek esetében

Köszönjük, hogy elolvasta!

Tudjuk, hogy az ilyen jellegű információ nem túl olvasmányos, de reméljük, megérti, miért muszáj ezeket ismertetnünk.

Mint mindig, köszönjük, hogy az MBE-t választotta logisztikai, nyomtatási és grafikai tervezéssel kapcsolatos igényeihez! Csak az Ön, és Önhöz hasonló ügyfeleink bizalmával, szolgáltatásainkba és hálózatunkba történő befektetéseivel tudjuk tovább bővíteni kínálatunkat olyan szolgáltatásokkal, mint az MBE SafeValue, legfőbb szállítási biztosításunk, vagy az MBE Import, mely az áruk exportálását és importálását teszi igazán könnyűvé.

Még egyszer, köszönjük!

Ha többet szeretne tudni a szállítói árjegyzékre vonatkozó felülvizsgálatunkról, vagy arról, hogy miért változtak az ajánlott áraink, nyugodtan keressen minket!

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest

Get in touch with us now. You can find us online, at the end of the phone and behind the desk at your local MBE Business Centre.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?