Borszállítás Budapesten

MBE – Borpalackok küldése globálisan

Borszállítás Budapestről bármely globális célállomásra

A borszállítás Budapest és a világ bármely más helyszíne között sajátos logisztikai problémákat vet fel. A palackok sérülékenyek, és az importra és az exportra vonatkozó különleges szabályokat is be kell tartani.

Az MBE borszállítási szolgáltatása leveszi a terhet a válláról, még akkor is, ha az Egyesült Államok bonyolultabb behozatali szabályait kell figyelembe vennie. A szállítmányozás minden részfeladatát elvégezzük, amire Önnek szüksége lehet – legyen szó egyetlen palack szállításától kezdve egészen a szokásos nagyszabású kereskedelmi célú szállítmányokig…

Bor szállítása, üzleti célból vagy személyes használatra! Étterme van? Borász, termelő vagy nagykereskedő? Talán sommelier vagy egyszerűen egy borgyűjtő, esetleg rendezvényszervező? Bármi is legyen az oka a bor szállításának, mi a mennyiségtől függetlenül megtaláljuk az Ön igényeinek legmegfelelőbb szállítót.

A legjobb ajánlat az érték és a kényelem terén. Az MBE elvégez az minden összehasonlító elemzést Ön helyett. Szárazföldön, tengeren, levegőben vagy ezek kombinációjában szállítunk árut, bármi legyen is a költségkerete és a szállítás kívánt határideje.

Kérje árui szakszerű csomagolását a küldés előtt! A legjobb minőségű fa- és polisztirol csomagolóanyagokat használjuk, emellett számos más csomagolási lehetőséget is kínálunk. Mindezt azért tesszük, hogy a bor mindig odaérjen rendeltetési helyére, teljes biztonságban.

Bízza ránk borának kivitelét és behozatalát világszerte! Miért ne intézzük mi a papírmunkát? Az EU-n belüli és azon kívüli európai országoktól kezdve, a világ bármely táján lévő országokig, eljuttatjuk a bort a címzetthez, ügyelve arra, hogy Ön meg tudjon felelni az indulási és érkezési hely hatóságai által előírt vámkövetelményeknek.

Különleges támogatás személyes használatra történő borszállításhoz az Egyesült Államokban. Könnyen megfelelhet az egyedülálló amerikai törvényeknek, amelyek kizárólag személyes használatra történő borszállítás esetén az adókra és a vámokra vonatkoznak, ha az MBE gondoskodik az Ön szállítmányáról.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest

Lépjen velünk kapcsolatba még ma! Megkeresését online, telefonon, és a helyi MBE üzleti központ pultja mögött fogadjuk.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?