Nyomdai szolgáltatás Budapesten

MBE – A professzionális nyomda

Ideális nyomtatási szolgáltatás Budapesten

Teljesítse projektjének követelményeit az arra legalkalmasabb nyomdatechnikával, mindezt költségvetésének, minőségi, mennyiségi, kivitelezési és egyéb igényeinek megfelelően. Az MKB budapesti nyomdai szolgáltatása segítségével bármilyen nyomtatási projektjét könnyedén megvalósíthatja.

Legyen szó egy KKV legújabb marketing kommunikációs üzeneteiről, vagy akár egy kisebb egyéni, személyes jellegű projektről, a következőkből mindig választhat:

Digitális nyomtatás – a magas termékminőség, a rendelkezésre álló költségkeret és a közepes példányszám egyensúlya. A digitális nyomtatás számos nyomtatott kommunikációs célra a legmegfelelőbb választás. Üzleti névjegyektől a szórólapokon át az étlapokig, ez a lehetőség biztosítja a rugalmasságot, amelyre szüksége lehet ahhoz, hogy költségkeretén belül maradhasson. A helyi MBE Üzleti Központ szakértői segítséget nyújtanak a méretezésben, a színek kiválasztásában, és még mintákat is tudnak mutatni a végső döntés meghozatala előtt.

Ofszetnyomás – professzionális, magas minőségű, nagy volumenű nyomtatási munkák. Egy ilyen nagy mennyiségekkel és magas minőséggel jellemezhető eljárás esetén fontos a munka megfelelő irányítása. Az MBE szakemberei a legújabb ofszet nyomtatási projektjének gondos vezetését és megvalósítását biztosítják. Legyen szó exkluzív kiállítású magazinokról, csúcsminőségű brosúrákról, levélpapírhoz szükséges fejlécről és a céges borítékokról, vagy bármilyen más olyan projektről, ahol nagy mennyiségeket kell precíz minőségi követelmények teljesítésével előállítani.

Fotónyomtatás – készíttessen lélegzetelállító képeket papírra vagy más anyagokra.  Rendkívüli változatosságú karton- és papírválasztékot tartunk készleten, továbbá a berendezések, valamint a szükséges tapasztalatunk is rendelkezésre áll, ha valaki olyan, szokatlan felületekre szeretne nyomtatni, mint például párnák, bögrék és csészék, pólók és más ruhadarabok – amit csak az ügyfél el tud képzelni. Nyomdai szolgáltatásunknak köszönhetően teljesen egyedi ajándékokat, vagy komplett értékesítésre kész termékvonalakat hozhat létre.

Különleges nyomtatási támogatás, egészen a befejező munkálatokig – szokatlan, sőt egyedi projektekhez is.  A helyi MBE nyomdaüzemben tapasztalt szakembereink várják Önt, akik tanácsadással vagy ajánlásokkal segíthetik vállalkozását. Fényezett, matt, UV vagy sima felületkezelési változatok közül választhat. Válasszon sima, színezett, metálos, texturált vagy fóliázott felületeink, tűzött, táblás, lyukasztásos és számos más kezelési lehetőség közül, bármire is legyen szüksége a kialakítás tökéletesítéséhez.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Fotók nyomtatása Budapest az MBE Hungary által

Egyeztesse a szükséges nyomdai szolgáltatás részletkérdéseit szakértőinkkel még ma! Telefonáljon, keressen bennünket az interneten, vagy jöjjön el beszélgetni a helyi MBE Üzleti Központba!

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?