Nyomtatott Marketing & kommunikáció Magyarországon

MBE – nyomtatási szolgáltatások

Nyomtatott marketing és kommunikáció Magyarországon – az Ön projektjére szabva

Ki mondta, hogy a méret a lényeg? Amikor nyomtatott kommunikációról van szó, az MBE-t a méret nem zavarja. Akár a következő névkártyáját szeretné nyomtatni, akár egy egyedi óriás transzparenst vagy hirdetőtáblát, a szükséges nyomtatási szakértelmet megtalálja a helyi MBE központban…

Tökéletes választás magánszemélyek és nagyvállalatok számára. Nem számít, mekkora volumenű nyomtatási szükségletei vannak. Nyomtathat egy terméket a személyes igényei kielégítésére, vagy legyárthatja a legújabb, nagyszabású reklámkampányának teljes egészét, nálunk megtalálja az ehhez szükséges felszerelést és a megfelelő szakembereket.

Hozzon létre bármilyen nyomtatott kommunikációt! Nyomtasson szórólapot, plakátot, matricát vagy feliratot. Készítsen névkártyát, transzparenst vagy hirdetőtáblát! Még tárgyakra is nyomtathat, például készíthet egyedi párnát, bögrét, vagy naptárt, amely lehet kiválóan értékesíthető termék, de egy személyre szóló ajándék is.

Megfelelő technológia, bármilyen célra! Használja ki a digitális és ofszetnyomtatóink nyújtotta lehetőségeket, vagy vegye igénybe speciális támogatásunkat az egyéb nyomtatási lehetőségekhez. Bármi legyen is az igénye, a minőség, áttekinthetőség vagy az ár-érték arány tekintetében, az MBE könnyen megfelel annak.

Nyomtasson kereskedelmi kiállításokhoz, kültérre, vagy más célra! Nyomtatott kommunikációs igényei kiterjedhetnek az összes olyan anyagra, amire szüksége lehet egy kiállításon. Szüksége lehet olyan nyomtatott termékre, amely tűri a kinti zord körülményeket. Lépjen velünk kapcsolatba és ossza meg az igényeit szakértőnkkel!

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest


Vegye föl velünk a kapcsolatot, és mondja el nekünk a legújabb nyomtatási kommunikációs igényét! Elérhet bennünket online, telefonon vagy személyesen a helyi MBE üzleti központban.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?