Speciális Нyomdai Тámogatás Budapesten

MBE – Nyomdai szolgáltatások

Különleges nyomtatási támogatás budapesti ügyfeleinknek – A legnagyobb kihívást jelentő projektekhez is

Valósítsa meg legszokatlanabb vagy legnehezebb nyomtatási projektjeit némi MBE-s szakértői segítséggel. Különleges nyomtatási támogatást kínálunk budapesti ügyfeleinknek mindenféle nyomtatott kommunikációhoz – a legkülönfélébb méretű cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Kérjen szakértői tanácsot projektjének tökéletesítéséhez. Ha az ideális eredmény elérésének módjával kapcsolatban kérdései merülnek fel, mindenképpen elkél egy nyomtatásban jártas szakértő segítsége. Tudja meg, hogy melyik a legjobb eljárás ahhoz, hogy megvalósítsa a kívánt megjelenítést, vagy az elképzelt designt.

Válassza ki a legalkalmasabb felülettípust és felületkezelést. Sima, színes, metálfényű, perforált, texturált, plasztikus és fóliázott, és számos más típusú felületek dinamikus választékát kínáljuk. Termékét a fentiek mellett elkészítheti még laminált, fényezett, matt, UV vagy sima felületi kialakítással. Bármilyen, igényeinek megfelelő ajánlást kaphat – vagy valósíttassa meg gyorsan a már meghozott döntéseit.

Válasszon kezelési módszert és adja fel küldeményét. Helyeztesse nyomtatott anyagát mappába, készíttesse el hajtogatott, lyukasztott, tűzött, kötött, kollacionált formában, vagy küldesse el postán a címjegyzékben szereplő címzettekhez.

Vegye igénybe grafikus tervező segítségét is. Ha még egy kicsit csiszolgatni kell a terveken – vagy akár ha a teljes projekthez, az ötlettől a kész munkáig teljes körű segítségnyújtásra van szüksége – számíthat a helyi MBE Üzleti Központ tervezési szakértőjének támogatására.

Bármilyen súlyú papírt használhat. 40-től 400 grammig mindenféle típusú és súlyú papírral dolgozunk.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest


Jöjjön el hozzánk és ismerkedjen meg speciális nyomtatási támogató szolgáltatásunkkal! Telefonon és az interneten is megtalál bennünket, így közvetlenül otthona vagy irodája kényelmes környezetéből is megismerkedhet szolgáltatásainkkal.

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?