Kiskereskedelmi logisztika Budapesten

MBE – Üzleti logisztikai szakgárda

Az összes kiskereskedelmi logisztikai feladatának egyszerű kezelése Budapesten

Mobil nyomkövetési szolgáltatás az MBE Hungary által

Bízza az összes budapesti kiskereskedelmi logisztikáját egy professzionális cégre! Nem kell többé időt, erőforrást és raktárterületet fecsérelnie a termékek tárolására. A működés menete:

Az MBE kiveszi az Ön eladott termékeit a raktárának MBE által vezetett készletéből. Mi intézzük az összes előkészítést – a címkék nyomtatását, címzést, borítékolást és a termékek szakszerű csomagolását. Ezután megtaláljuk a legjobb szállítót az adott célállomásra és szállítási határidőre. Az áru már úton is van!

Önnek mindössze fel kell vennie a megrendelést – majd megszámolni a nyereségét. Ráadásul az MBE praktikus e-kereskedelmi pluginjével néha még az előbbiben is segítségére lehetünk…

Teljeskörű segítségre számíthat kiskereskedelmi logisztikájában. Önnek tulajdonképpen semmi dolga nem lesz. Az áruk összeszerelése, csomagolása, a legmegfelelőbb szállítócég megbízása a kívánt határidő és a termék típusa szerint – mindezt a helyi MBE Központ szakemberei intézik.

Könnyű készletkezelés! Zökkenőmentesen beépülünk az Ön CRM-szoftverébe, vagy bármilyen rendszerbe, amit a leltár kezelésére használ. Mindig nyugodt lehet, hogy árui készek a szállításra, amikor a megkötötte azt az igazán fontos üzletet.

Állítson be egy egyszerű visszaküldési folyamatot! Sikerült megszerveznie, hogy termékeit az ügyfelei számára bármely kontinensre eljuttassa. De mi történik akkor, ha vissza kell azokat küldeniük Önnek? Az MBE egyszerű megoldást kínál az áruvisszaküldés kezelésére. Több mint 35 országban van üzleti központunk, a folyamatot így szinte bármikor közvetlenül arról a helyi területről tudjuk kezelni, ahonnan a termékeknek vissza kell érkezniük.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Kommunikáció szakmai vásárokon Budapesten

Ismertesse velünk legfrissebb logisztikai kihívását! Interneten és telefonon is elérhetők vagyunk, de a helyi MBE üzleti központ szakemberei is szívesen fogadják Önt!

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?