Mikro- és e-kereskedelmi logisztika Magyarországon

Postafiókok, stb.

Egyszerű mikro- és e-kereskedelmi logisztika Magyarországon

Minden online szállítási szükségletét kielégítheti az ingyenes e-kereskedelmi bővítményünkkel. Az MBE e-link segítségével szakembereinkre bízza e-kereskedelmi logisztikájának kezelését Magyarországon – Önnek pedig a kisujját sem kell mozdítania.

Egyike lesz annak a több száz vállalatnak, amely már az MBE szállítási szakértelmének és pluginjének kombinációját használja online rendeléseik leadásának, a csomagjaik visszaküldésének, és számos egyéb teendőinek leegyszerűsítése érdekében.

Töltse le a könnyen kezelhető bővítményt! Az MBE e-link pluginje integrálja e-kereskedelmi felületét az MBE rendszerébe. Így amint egyik ügyfele lead egy megrendelést, értesítést kapunk róla, és már intézkedünk is! Ez sokkal hatékonyabb, mint ha saját maga kezelné a megrendeléseit.

Széleskörű kompatibilitást biztosítunk. Magento CE-t, PrestaShopot vagy WooCommerce-t használ? Bármelyiket is részesíti előnyben, a bővítmény a legtöbb e-kereskedelmi logisztikai rendszerrel használható. Sőt, még egyéni megoldásokra is van lehetőség!

Automatizálja a szállítási folyamat minden részét! A megrendelés beérkezését követően már el is kezdjük gyártani a szállítási címkéket, a szállítási adatokat pedig nyomon követési kóddal hozzuk létre. Kijelölhet számunkra több különböző szállítási időkeretet is, hogy tartani tudja az egyéni árjegyzékeket.

Minden szállítmányt célba juttatunk, és visszajelzést küldünk róla. Akár egy-két csomagot szeretne elküldeni, akár napi szintű, rendszeres szállítást szeretne lebonyolítani, a bővítmény segítségével könnyedén nyomon követheti, hol vannak az egyes termékek és mikor érkeznek meg a csomagok.

Ne fizessen semmit! Az MBE e-link teljesen ingyenes. Az aktiválás egy forintjába sem kerül.

Miért válassz minket?

Map Maker Logo

KÖZEL VAGYUNK

Magyar tulajdonú cég vagyunk, a közvetlen közeledben, így megrendeléseidet gyorsan teljesítjük.

Home Icon Lightning Image

VILLÁMGYORS

A szolgáltatásaink között megtalálható a nyomdai kivitelezés, valamint a futárszolgáltatás is, éppen ezért rövid határidőkkel dolgozunk.

Home Icon Shield Logo Image

BIZTOS MINŐSÉG

A hírnevünk kiemelkedő és büszkék vagyunk munkánk eredményeire. Átadás előtt minden általunk készített anyag szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül.

Home Badge Image Icon

TAPASZTALAT

Az MBE a nyolcvanas évek óta működik. Megbízhatsz ebben a jól ismert, nemzetközi márkában.

#PeoplePossible
Üzleti Szolgáltató Budapest

Hívjon minket most, lépjen velünk kapcsolatba online, vagy forduljon közvetlenül a helyi MBE Központhoz, és ossza meg velünk az Ön e-kereskedelmi logisztikai igényeit!

Írj nekünk emailt
Egy konkrét MBE szolgáltatást keresel?